HighLight Festival – Art – Technology – Music – Ideas

Met veel plezier en trots attenderen wij je op HighLight, hét nieuwe art & technology festival van Delft. Op zaterdag 17 november op heel veel locaties in Delft en ook in Theater de Veste.

HighLight toont spectaculaire werken en ontdekkingen, vertelt de verhalen van makers, maar presenteert ook een fijn muziekprogramma, interessante lezingen en projecten waarin studenten samenwerken met toonaangevende ontwerpers en kunstenaars.

Data Detox Café, Kunstmatige Intelligentie en veel meer

Reinig jezelf van alle data die je achtervolgen op internet in het Data Detox Café, ga met theatermakers Urland de strijd aan tegen de Evil Weblords van het internet. Zie het laatste ontwerp van de internationaal gerenommeerde modeontwerpster Iris van Herpen. Manipuleer DNA, ontdek met architect Philip Beesley of toekomstige gebouwen zelf kunnen denken, volg het debat over Kunstmatige Intelligentie en bekijk prachtige licht- en geluidskunstwerken.

Graag bieden we je een vette korting op het passe-partout voor het festival Highlight op 17 november. Voer tijdens het bestellen actiecode ‘HIGHLX1’ in en de korting wordt direct verrekend.

Meer informatie?

 

Reacties