Mijn huis, de rest van de wereld en daarbuiten

Judith Nab i.s.m. Theater de Veste

Vanaf 8 juni kan je op het podium van Theater de Veste een bijzondere theatrale installatie beleven: ervaar in een kleine groep een sensatie vol kleuren, geluiden, projecties en getuigenissen.

MIJN HUIS, DE REST VAN DE WERELD EN DAARBUITEN

Wees welkom in de theatrale installatie van Judith Nab, een huisje op het podium van Theater de Veste. In deze voorstelling zonder spelers waarin gebruik wordt gemaakt van video, diaprojecties en tekenfilm maak je een reis zonder dat je van je plek komt.

De theatrale installatie ‘Mijn huis, de rest van de wereld en daarbuiten’ is gebaseerd op ideeën, visioenen en beelden van kinderen en wetenschappers over de wereld rondom ons en daarbuiten. Maar is het allemaal waar en echt? Wat je verzint kan immers net zo goed waar zijn (of waar worden).

“Een meesterwerk in zowel vorm als inhoud” SFR 2. Zwitserse cultuurzender
“Fascinerend, vervreemdend, poëtisch” Neue Zürcher Zeitung
Prentenboek – De vele inspirerende ideeën, interviews en tekeningen van kinderen en wetenschappers rondom het project ‘Mijn huis’ vormen ook een gelijknamig groot prentenboek dat te koop is na afloop van de voorstellingen.

Speeldata & tickets – Deze bijzondere theaterinstallatie is te beleven van 8 t/m 20 juni op woensdag, zaterdag en zondag. Tijdens het Delft Fringe festival zijn er extra speelbeurten. Klik hier voor een overzicht en het bestellen van tickets.

Reacties